Materiaalit

Kaikki verkkokaupassa käytettävät metalliset korunosat ovat Suomessa testattuja ja varmistettua, ruostumatonta, eli kirurgin terästä (ruostumaton teräs, kirurgin teräs, stainless steel).  Ruostumaton teräs on hyvä valinta nikkeliallergiasta, tai muista syistä koruista oireita saaville ihmisille. Se on myös Allergia- ja Astmaliiton suosittelema materiaali. Teräksiset korunosat kestävät erittäin hyvin kosteutta, eivätkä kulu tai tummene ajan kanssa.

Korujen puuosat ovat kotimaassa valmistettua, 2mm paksua ensiluokkaista suomalaista koivuvaneria, ja laadun takaa ympäristötietoinen PEFC & FSC sertifiointi.  Sertifiointi tarkoittaa, että metsien käsittely ja hoito toteutetaan niin, että se on ekologisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti kestävää, eikä tulevien sukupolvien elämisen mahdollisuuksia heikennetä. Metsäluonnon monimuotoisuus sekä metsien kulttuuri- ja virkistysarvot säilytetään samalla kun harjoitetaan suunnitelmallista metsätaloutta.

Korujen pinnan ja värityksen, kuosin antaa printti, joka on UV-säteilyä sekä vesikosketusta kestävä. Printti on usein piirretty, maalattu ja/tai valokuvattu, ja korun ulkonäön viimeistely tapahtuu tietokoneavusteisesti.


Huomioitavaa...

Koru kannattaa aina pukea viimeisenä ja poistaa ensimmäisenä.

Kova mekaaninen hankaaminen karkealla materiaalilla voi vahingoittaa korujen pintaa, puhdista pehmeällä liinalla tarvittaessa. 

Vältä altistamista kemikaaleille tai parfyymille.